Här är lite nostalgiska bilder från Akvariehelgen som anordnades av Göteborgs Ciklidgrupp och Nordiska Ciklidsällskapet 2012, 30/4-1/4 med Kjell Fohrman i spetsen för planeringen! Det var många som kom närmare 150 personer. Vi höll till på Sävedalens Folkets Hus. Vi hade bjudit in många utländska föreläsare, en god buffé serverades under kvällen ihop med underhållning. Mycket lyckat arrangemang!

Se inbjudan:

Vi startar på fredag kväll med samkväm och middag och slutar ca. 13.30 på söndagen. Föredragshållare;
Ad Konings, USA– världens främste expert på malawi- och tanganyikaciklider. Varje år gör han minst 3 expeditioner till dessa sjöar.
Uwe Werner, Tyskland– är expert på såväl fiskar i Sydamerika, Centralamerika och Västafrika, som på olika sorters skaldjur. Han har gjort åtskilliga expeditioner till fiskarnas ursprungsmiljöer.
Mikael Håkansson, Sverige– jobbar som ansvarig för fiskarna hos Sveriges särsklassigt största akvariefiskimportör Imazo och gör årligen flera resor till fiskarnas ursprungsbiotoper. Han har bl.a. besökt flera platser i Sydamerika, Västafrika, Asien och Oceanien.
Chris Lukhaup, Tyskland– världens främste expert på skaldjur (räkor, krabbor, kräftor etc.) och även han har åtskilliga gånger besökt dessa djurs ursprungsbiotoper .
Ivan Mikolji, Venezuela– vår mest långväga föredragshållare och han är en fantastisk undervattensfotograf och filmare och kommer att visa såväl en film som att hålla ett föredrag på Akvariehelgen.
Back to natures modulernas grundare kom också och föreläste för oss.

m.fl

Obs! Bilderna nedan är från tiden ”innan” man hade tillgång till bra mobilkameror. 😉